Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #343

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
heet
vijzelen
pittig
frituren
grillen
bbq
stomen
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Ayam Opor Panggang
Gestoofde kip in kokosmelk van de barbecue
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!