Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3440

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
stomen
pittig
bakken
heet
vijzelen
frituren
bbq
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!