Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3441

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
koelen
koud
marineren
vijzelen
bakken
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Iga Babi Tauge
Gemarineerde, gebakken ribbetjes met tauge

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!