Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #345

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
bakken
zoet
bbq
vijzelen
pittig
zoet-zuur
frituren
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Babi Ketjap Bali
Gesudderde speklapjes in een ketjapsaus
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un

Groente / fruitgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!