Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #346

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
stomen
heet
bakken
marineren
frituren
mixen
oven
vijzelen
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Pecel Mangga
Mango's met kruidige kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!