Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3462

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
oven
marineren
heet
blancheren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Lelawar Daging
Rundergehakt in kokosmelk
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!