Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3466

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
vijzelen
bakken
frituren
blancheren
zuur
marineren
bbq
grillen
blenden
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Ayam Asem Garem Kering
Krokante, zure kip
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!