Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #348

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
frituren
marineren
oven
grillen
bakken
pittig
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Ikan Ketjap
Kabeljauw in een heerlijke ketjapsaus
Ayam Bakar Padang
Geroosterde kippenbouten van de grill
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Pecel Mangga
Mango's met kruidige kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!