Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3491

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
koud
stoven
blenden
oven
pittig
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!