Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3496

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
marineren
frituren
stomen
heet
zuur
pittig
stoven
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Udang Berwarna
Gefrituurde garnalen in een jasje van verkrui...
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Ikan Goreng Padang
Gefrituurde vis met een hete saus
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Daging Cabe Hijau
Biefstuk in een hete saus
Smoor Ayam Siliwangi
Gesmoorde kip met kruiden en azijn

Groente / fruitgerechten

Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!