Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #356

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
blancheren
frituren
bakken
zoet-zuur
pittig
vijzelen
rauw
koud
koelen
heet

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Frikadel Smoor
Gestoofde gehaktballetjes in ketjap
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!