Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #360

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
zuur
marineren
bbq
stoven
blenden
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!