Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #379

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
blancheren
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
frituren
zuur
zoet-zuur
lauw
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Masak Guri Ayam
Pittige kip in een kruidige kokosmelksaus
Tahu Bumbu Bali
Gesmoorde tahu in kokosmelksaus
Ikan Asem Manis Dua
Vis met een kruidige, zoet/zure saus
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!