Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #393

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
frituren
bakken
zoet
oven
koelen
zoet-zuur
pittig
heet
blenden
rauw
vijzelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Frikadel Udang Dua
Gefrituurde garnalenkoekjes
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel
Bali Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!