Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #396

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
pittig
marineren
oven
stoven
bbq
frituren
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!