Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #399

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
marineren
frituren
vijzelen
zoet
bbq
heet
stoven
koud
zoet-zuur
pittig
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Daging Kelapa
Gestoofd rundvlees met kokos
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...

Groente / fruitgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!