Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
oven
stoven
bbq
grillen
marineren
blenden
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh
Kippenlevertjes in pikante kokosmelksaus met ...
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ayam Goreng Jakarta
Gefrituurde kip uit de wok
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!