Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #40

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
bakken
wokken
frituren
heet
bbq
grillen
vijzelen
stomen
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Sambal Goreng Telor
Gefrituurde eieren met een kokosmelksaus
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Pangsit Gulung Kuah
Gefrituurde pangsit in bouillon met Chinese k...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!