Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #408

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
frituren
pittig
stoven
grillen
koelen
blenden
heet
vijzelen
marineren
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Sambal Taoco
Gebakken, droge garnaaltjes met zwarte bonenp...
Sateh Ikan Kembung
Pittige makreel aan serehstengels
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!