Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #417

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
stoven
marineren
bbq
vijzelen
zuur
frituren
zoet
grillen
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!