Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #429

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
frituren
stoven
pittig
vijzelen
heet
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Salmon Masak Jamur
Pittige roerbak van zalmfilets met beurszwamm...

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!