Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #441

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
wokken
stoven
zoet
pittig
bbq
grillen
blenden
heet
marineren
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Rendang Pedis
Gestoofd, pittig rundvlees in kokosmelk
Sateh Lilit Ayam
Spiesjes van kippengehakt met een ketjapsaus
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!