Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #442

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
heet
vijzelen
blenden
lauw
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!