Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #444

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
marineren
stoven
vijzelen
koud
pittig
frituren
blancheren
zoet-zuur
rauw
zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!