Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #446

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blancheren
pittig
stoven
frituren
koud
lauw
oven
zuur
zoet-zuur
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Ayam Kari
Kip met aardappelen in kokosmelk
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!