Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #447

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
heet
stoven
zoet-zuur
koken
marineren
bbq
frituren
zoet
koelen
blancheren
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Bening
Kipfilet met spinazie en mais in bouillon
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!