Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #449

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
marineren
frituren
vijzelen
pittig
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Sambal Goreng Dadar
Pikante omelet overgoten met kokosmelksaus
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!