Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #45

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
heet
marineren
vijzelen
pittig
bbq
grillen
stomen
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Telor Balado
Gesmoorde eieren in pittige saus
Ayam Rebus Santen
Gesmoorde kip in kokosmelksaus van de bbq
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!