Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #456

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
bakken
frituren
stoven
vijzelen
bbq
grillen
blenden
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!