Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #459

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
frituren
heet
bbq
grillen
blenden
marineren
zoet
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!