Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #468

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
marineren
stoven
oven
frituren
blancheren
koud
lauw
pittig
vijzelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap

Groente / fruitgerechten

Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!