Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #471

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
blancheren
frituren
stoven
vijzelen
oven
bbq
heet
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Frikadel Jagung
Gefrituurde maiskoekjes
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Sateh Remis
Sateh van gekruide mosselen
Tahu Balado
Gebakken tahu in een rode kokosmelksaus
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!