Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #472

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
stoven
zoet-zuur
oven
bbq
bakken
frituren
zoet
marineren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Frikadel Djeruk Manis
Gevulde sinaasappels met gehakt
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Sateh Kerang
Sateh van mosselen met een pittige saus
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen

Groente / fruitgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Bubur Menado
Pap met kip en groenten

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!