Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #475

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
frituren
koelen
koud
lauw
bakken
grillen
stoven
heet
marineren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Ayam Panggang Ketjap
Geroosterde kip met ketjap
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!