Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #477

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
stomen
frituren
stoven
heet
marineren
bakken
zoet
lauw
bbq
blenden
blancheren
zuur
pittig
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!