Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #478

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
marineren
stoven
grillen
pittig
frituren
bakken
mixen
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
heet

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Bebek Bali
Eend op Balinese wijze

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!