Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #481

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
marineren
oven
vijzelen
stoven
heet
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!