Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #483

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
oven
marineren
stomen
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Kari Telor
Eieren in kruidige kokosmelksaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!