Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #498

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
marineren
zoet-zuur
bbq
frituren
vijzelen
stomen
blancheren
zuur
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Pindang Ketjap
Vis gekookt in kruiden
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Goreng Lengkuas
Gefrituurde kip met krokante laos

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Kokoho
Gebakken zure haring in kokos met groenten

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!