Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
bbq
grillen
blenden
heet
frituren
oven
vijzelen
zoet-zuur
stoven
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Tempeh Pedis Dua
Geroosterde pakketjes met tempeh, groenten en...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!