Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #507

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
oven
pittig
marineren
bbq
vijzelen
zoet
blenden
lauw
bakken
koelen
heet
zuur
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Kol Kuning
Rolletjes kool gevuld met gekruid gehakt uit ...
Ayam Bakar Madu
Gestoofde kip met honing van de barbecue
Balado Telor
Gestoofde eieren in tomatensaus
Ikan Ketjap Pedis
Makreel overgoten met pikante, zoete ketjap
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sambal Goreng Rebung
Gestoofde bambuscheuten in pikante kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Perkedel Daging Kentang Asap
Gefrituurde aardappelkoekjes met ontbijtspek
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Ayam Masak Kemirie
Gestoofde, pittige kip met kemirienoten

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!