Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #508

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ikan Santen Dua
Makreel gestoofd in een kruidige kokosmelksau...
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!