Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #51

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
bakken
stomen
heet
koken
stoven
frituren
koud
marineren
pittig
zoet
zuur
koelen

Basisgerechten

Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus

Groente / fruitgerechten

Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!