Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #510

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
vijzelen
frituren
stoven
zoet-zuur
marineren
blancheren
pittig
oven
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Sayur Taoco
Courgettes en bleekselderij in een saus met t...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!