Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #517

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
zoet
heet
marineren
stoven
frituren
koelen
koud
lauw
bbq
grillen
oven
rauw
zuur
zoet-zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Ayam Masak Merah
Gestoofde kip in rode saus
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies
Ayam Smoor Laksa
Gesmoorde kip met su-un
Frikadel Pan Pedis Hati
Ovenschotel van aardappelen en gehakt met lev...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!