Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #527

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
zoet-zuur
stoven
vijzelen
heet
bakken
marineren
pittig
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!