Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #530

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
heet
marineren
oven
vijzelen
koud
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Tumis Udang Jengkol Pedis
Grote garnalen in een hete saus
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!