Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #531

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
frituren
stoven
koud
zoet
zuur
rauw
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Ikan Santen Dua
Makreel gestoofd in een kruidige kokosmelksau...
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Babi Panggang Tiga
Gebakken varkensvlees in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!