Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #539

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stomen
stoven
marineren
grillen
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Pecel Ayam Godok
Gekookte kip in kokosmelk uit de oven
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!