Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #589

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
marineren
bbq
grillen
blenden
pittig
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud
heet
zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen

Groente / fruitgerechten

Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!